Бившият евродепутат Николай Бареков организира също протест. Той ще се състои

...
Бившият евродепутат Николай Бареков организира също протест. Той ще се състои
Коментари Харесай

И Бареков ще прави протест - в местността Буджака

Бившият евродепутат Николай Бареков провежда също протест. Той ще се състои през днешния ден от 11:30 ч. пред парцел на предприемача Иво Прокопиев в местността Буджака край Созопол и ще е под надпис " Върнете Буджака на хората ". Според Бареков имотът, издигнат над скалите, спирал достъпа до морския бряг и забележителната околност Райския залив. Той дори прикани към неговия митинг да се присъедини Христо Иванов от обединението „ Демократична България “, който уредници на акцията в парк " Росенец ", където е лятната резиденция на Ахмед Доган.

Според БНР обаче изказванията на Бареков не дават отговор на истината. Имотът на Прокопиев не загражда достъпа до брега, защото край него е оставена пътека, отвеждаща до морето. " В местността Буджака има три парцела, които стопират достъпа до морския бряг, само че те се намират в северната част на зоната. Заградил ли е Иво Прокопиев плаж?! От това, което на прима виста се вижда и по документи - няма заварден плаж, тъй като просто там плаж няма. Законът за устройство на черноморското крайбрежие задължава притежателите да обезпечават алеи до морски плажове ", разяснява пред БНР кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

Бареков от своя страна счита да не се лимитира единствено с днешната акция. " Прокопиев е единствено началото! Да се готвят и другите олигарси. Киро Парахода или Гела е идващият с измислените му лъжлив схеми, клубчета без почитатели и баджак телевизийка без фенове. Слугата, който назовава ББ " началника ", се закани бившият евродепутат чрез профила си във " Facebook ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР